Kærholthave er en oase tæt på byen i gåafstand til indkøb, Gug skole og Østerådalen. Lige uden for døren er der busforbindelse direkte til City Syd og Aalborg City samt det nye Supersygehus.

Arkitekturen er minimalistisk, men varm i sit udtryk med kvalitetsmaterialer i sandfarvede mursten og varme træsorter. Alle lejligheder har entre, to soveværelser, stort badeværelse og køkken samt stue i åben forbindelse. Fra stuen er der adgang til enten en stor altan eller egen gårdhave. Der er desuden et privat opbevaringsrum til hver lejlighed og egen p-plads med mulighed for opladning af elbil. Bygninger og fælleshus er fremtidssikrede med elevator, ekstra brede døre og ingen dørtrin, og hver lejlighed er top isoleret med gulvvarme og ventilationsanlæg, der sikrer et sundt indeklima og et lavt varmeforbrug.

De hyggelige gangstier i Kærholthave forbinder bygningerne, og leder hen til et stort fællesområde med petanque bane, bænke og orangeri. Fællesområdet og bygninger er belyst om aftenen for at skabe et trygt og hyggeligt miljø.

Kærholthave er skabt til dig, der ønsker fællesskabet, men som samtidig værdsætter privatlivet. De grønne arealer og fællesrum er designet således, at der både er plads til ro og fordybelse, men også aktivt og socialt samvær med venner, børn og børnebørn.

Lejlighedsoversigt:
Type B-1: 12 stk.
Type B-2: 12 stk.
Type K-1: 28 stk.
Type K-2: 8 stk.